Magazin ORIFLAME Virtual

marți, 26 iulie 2011

MACHIAJ SMOKY EYES

Smoky eye pas cu pas






Exprima-ti stilul intr-un mod profesionist!





Iti prezentam noua gama de farduri trio pentru pleoape Oriflame Beauty. Machiaj personalizat, priviri intense... Devino vedeta cu noile produse de machiaj si cu privirea ta de fotomodel
Sfaturile expertului te ajuta sa creezi o varietate de stiluri!
Foloseste una sau doua din aceste nuante, pentru un look sofisticat, subtil, sau combina-le pe toate trei pentru un machiaj profesionist, in totalitate, care te va ajuta sa faci fata oricarei situatii cu priviri spectaculoase - de zi sau de seara!
Jonas Wramell
Make-up Artist al celebritatilor
Pasul 1:
step1.jpg
Incepe prin a imparti pleoapa in 3 sectiuni - cu ajutorul aplicatorului rotunjit, aplica nuanta cea mai deschisa pe unghiul intern al pleoapei, nuanta medie in centru si nunata cea mai inchisa pe unghiul extern.
Pasul 2:
step2.jpg
Cu ajutorul aplicatorului mai ascutit, estompeaza si contureaza fardul, finalizand cu un triunghi in jurul intregului unghi extern al ochiului, intinzandu-l usor spre arcada, pentru a creea un look "Ochi de pisica", ce domina podiumurile din intreaga lume.
Fii in centrul atentiei gratie machiajului unui model de catwalk!


Oriflame Beauty Colour Pro Eye Shadow Trio


Fard trio pentru pleoape Oriflame Beauty








Farduri de pleoape, de calitate profesională, care se aplică şi se combină în mod seducător. Şase truse dintre care poţi alege, fiecare conţinînd trei nuanţe asortate, pentru look-ul special pe care ţi-l doreşti. Este prevăzută cu două aplicatoare de calitate - unul rotunjit şi unul mai ascuţit, pentru definire de expert. 2.7  g


Puteti da comanda la oriflame.buc@gmail.com sau la 0744.873.851 !
* Comanda minima 50 Ron - Livrare gratuita in Bucuresti !

Oriflame Catalog curent online !

Oriflame Catalog urmator online !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu