Magazin ORIFLAME Virtual

sâmbătă, 23 iulie 2011

Oriflame Giordani Gold



Oriflame Catalogul Online C11 - Oferta de aur ! 
Oriflame Giordani Gold si Oriflame Giordani White Gold la un pret imbatabil de numai 39,99 Ron fiecare !


Cumperi Parfumul Oriflame Giordani Gold la 39,99 Ron si poti achizitiona si Parfumul Oriflame Giordani White Gold la acelasi pret, de numai 39,99 Ron !


ORIFLAME GIORDANI GOLD

O combinatie somptuoasa, inspirata de tuberoze : un buchet opulent de iasomie, trandafir si lacramioara, potentat de notele indraznete ale mandarinei, portocalei, bergamotei si patchouli, pentru a crea un efect ciprat surprinzator. Baza emana arome inconfundabile, ciprat lemnoase, de mosc alb, lemn exotic, vanilie si patchouli. In paleta olfactiva Oriflame, Giordani Gold intruchipeaza feminitatea plina de eleganta si opulenta.



ORIFLAME GIORDANI WHITE GOLD

Giordani White Gold se deschide cu note invioratoare de mandarina, zmeura proaspata si o combinatie de hyacinth si frezie. Inima dezvaluie un buchet de flori proaspete : trandafir, iasomie si caprifoi, plus un miros fin de nectarina. Baza este compusa din aromele calde patchouli, muschi si vanilie senzuala.
Parfumul Giordani White Gold surprinde senzualitatea feminitatii si o reda pe note olfactive inimitabile. In portofoliul Oriflame, Giordani White Gold este sinonim cu perfectiunea vibranta.




Puteti comanda la oriflame.buc@gmail.com sau la nr. de telefon 0744.873.851 !
Comanda minima 50 Ron - Livrare gratuita in Bucuresti !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu